Dutch

Thomas Watson zijn gewaardeerde veilingmeesters en taxateurs, werkzaam in het Noord Oosten van Engeland. Wij hebben een sterke reputatie opgebouwd voor de veiling en taxatie van antiek en schone kunsten. Ons roemrijke verleden gaat helemaal terug naar 1840, het jaar waarin wij zijn opgericht. 
 
Elk jaar bouwen wij onze reputatie verder op en kruisen veel klanten en kavels. Thomas Watson is al meer dan anderhalve eeuw actief, waarin wij een blijvende toewijding hebben ontwikkeld als de beste veilingmeesters en taxateurs van antiek en schone kunsten in onze regio. 
 
Thomas Watson is met de tijd meegegaan en biedt veiling- en taxatiediensten die relevant zijn aan de eenentwintigste eeuw. Waar andere veilingmeesters en taxateurs het contact hebben verloren met hun moderne clientèle, zijn wij erin geslaagd Thomas Watson over te schakelen naar het huidige tijdperk.
 
Mensen komen van over het hele Noord Oosten van Engeland naar onze historische panden om onze diensten in te roepen. Wij assisteren voornamelijk bij de veiling en taxatie van hun dierbare antiek, schone kunsten, sieraden, verzamelobjecten en eerste klas meubilair.Jaarlijks begeleiden wij ongeveer 24 verkopen, soms meer, welke allemaal zullen worden opgenomen in onze veilingkalender. Onze veilingmeesters en taxateurs kunnen u helpen bij het voorbereiden van een aankomende verkoop, zodat u kunt genieten van hun uitgebreide kennis en jarenlange ervaring. Thomas Watson biedt iedere cliënt een persoonlijk niveau van service tijdens het gehele veilingproces. 
 
Verdere informatie met betrekking tot het kopen, verkopen, online bieden en onze huidige catalogus kunt u vinden op de site.